Ekskluzivnost, iskustvo u izradi po mjeri i tradicionalni načini obrade drveta, SG Stolariju su u kratko vrijeme doveli u sam vrh mediteranskih tvrtki specijaliziranih za izradu vrhunskog namještaja za jahte i brodove. Svakom se brodu pristupa na jedinstven način, maksimalno se prilagođavajući zahtjevima klijenta, od tradicionalnih unikatnih komada namještaja rustičnog stila, preko modernih linija i suvremenog dizajna, u očekivanim rokovima izrade.

Radimo s najrafiniranijim vrstama drveta, među ostalima tikovinom, mahagonijem, trešnjom, egzotičnim drvetom... S posebnom pažnjom na detalje, kolorit i kontraste, stvaramo neponovljiv dizajn ugodan oku - privlačan namještaj ekskluzivnog izgleda izrađen da traje godinama. Drveni detalji na brodu, drveni dekovi, interijer broda u svim mogućim izvedbama brodskog namještaja – kreveti, komode, stolice, stolovi, kabineti, ormari, radni elementi...

U dosadašnjem radu povrerenje su nam ukazali danski, engleski, ruski i mnogi drugi svjetski brodovlasnici kako malih jedinstvenih drvenih brodica, tako i ekskluzivnih skupocjenih mega-jahti. Vaši su upiti dobrodošli. Rado ćemo izaći na lokaciju, dati vam stručni savjet i u najkraćem mogućem roku dati ponudu.